torsdag 15 oktober 2009

JE-Y tillbaks

Efter ett vääldigt långt uppehåll på bloggen är det tänkt att vi ska börja skriva en del igen.

Hittills in i säsongen finns det inte mycket att vara positiv över förutom våra juniorer, vår nya målvakt samt att vi INTE ligger på plats till nedflyttningskval. 

NY TRÄNARE ÄR ETT MÅSTE!!!

Kan inte tommy agera tränare i Div 2 så kan han inte heller i Div 1. Ta som exempel när vi mötte grisarna, ligger under, tappar matchen direkt. Vad gör herr fors åt detta?! som vanligt inte ett skit, står där med armarna i kors som en jävla pajas som vanligt. 

Varför lägger man inte lite pengar på en riktig tränare istället för att ta till en jävla budgetlösning, och speciellt med denna tränare som redan har bevisat att han inte klarar av jobbet.

Okej, vi skulle inte vunnit mot hororna från öst, taif och troligtvis inte heller mot grisarna. Men kan man inte förvänta sig mer av sitt lag än att de viker ner sig såhär?!  1-8, 11-3 och nu sist 5-0. Pinsamma siffor minst sagt. 5-0 mot nybro är iofs inte så farligt, men nu var det så att mörrum spelade skit hela matchen, och hade säkert kunna ta poäng om de spelat på högsta nivå i nybro.

Pinsamma KHK slog till igen i bortaderbyt. Hela deras "firma" på 2 pers kom till mörrumsklacken efter matchen och viftade lite innan de sprang iväg för att de var rädda för farbror blå. 

Ska bli kul att se om dessa 2 är lika stora 13/11 när vi möter dem hemma och HELA Jössa Elit är samlat.

Åter till laget. 

RIV Linus Bergs kontrakt och skicka hem honom. Han är en av dem 3 som har mest lön i mörrum och kom hit för att leverera frammåt. Hittills har han inte gjort något alls för laget och glider bara omkring på planen.

Även Nr 11 kan ta och åka hem, gör ingen nytta alls. Killen kan knappt åka skridskor.

Problemet är att säger man något negativt om mörrums hockey så blir man tystad. Hur fan ska vi få våra röster hörda om vi inte kan säga vad vi tycker?!

Nu måste vi visa vad vi tycker så vi kan visa både storstadskomplexen från öst och grisarna att vi fortfarande vet vad hockey är. Både på isen, på läktaren och utanför hallen.

Man måste hata för att kunna älska!!!

Vi hyllar i medgång och sågar i motgång!

Inga kommentarer: